O nas

Glede na to, da vozila postajalo iz leta v leto bolj kompleksna, da bi zagotovili ustrezne ekološke standarde, zahteva vzdrževanje vozil in popravila le teh ustrezno usposobljene ljudi z moderno opremljenimi servisi.

Če so bili turbopolnilniki še pred desetletjem rezervirani zgolj za dizelske in visoko zmogljive bencinske motorje pa jih danes najdemo v praktično vseh, tako bencinskih kot dizelskih izvedenkah motorjev. Turbopolnilnik je eden izmed bolj obremenjenih elementov motornega sklopa, tako mehansko kot toplotno, zato se z množično vgradnjo pojavljajo tudi pogostejše težave in okvare tega specifičnega elementa.

V današnjem času smo pri vzdrževanju in popravilu vozil preplavljeni z deli sumljive kakovosti in nismo prepričani, ali lahko posamezni servis s tehnično opremljenostjo podpre vzdrževanje in popravilo novega tehnološko zelo naprednega vozila.

Cilj BOH TURBO servisne mreže je zagotoviti strankam najkakovostnejše storitve na področju servisiranja turbopolnilnikov in postati eden izmed najboljših in priznanih servisnih centrov za turbopolnilnike v Sloveniji in drugod.

Naše poslanstvo je z ustrezno opremo ter deli originalne in originalom enakovredne kvalitete nuditi servis turbopolnilnikov v skladu z najvišjimi standardi proizvajalca v najkrajšem možnem času. S kvalitetnim servisom turbopolnilnikov bomo podaljšali življenjsko dobo mnogih vitalnih in najpogosteje zelo dragih delov vozila.

Pri BOH TURBO je vsak turbopolnilnik servisiran po najvišjih standardih!!

Kontaktirajte nas!

Tel: +386 1 78 61 752

GSM: +386 41 663 436

Mail: bohturbo@gmail.com